Thu. 23 Jan 2020

Coolordrool

Sakali kuring keren, ayeuna kuring ngan…

Hai!

Kami bungah yén anjeun parantos mendakan Coolordrool!

Anjeun panginten parantos mendakan kami ti Facebook sareng salah sahiji akun anu nunjuk ka dieu (contona, Facebook.com/Coolordrool, Facebook.com/SkinniKat, Facebook.com/Reallilelfie, atanapi Facebook.com/DeadGirlCoffee).

Nya, Coolordrool dimimitian dina Mei 2019. Janten kami geulis anyar.

Ieu mangrupikeun halaman wéb hiburan nalika urang nampilkeun Animasi ti sababaraha seniman.

Éta henteu sadayana!

Kami ogé tempat ekslusif kanggo Nganggo Jalanan produk, pakean tina Skinni Kat, Lil Elfie jeung Paéh Awéwé Kopi.

Upami anjeun resep mésér Skinni Kat, Lil Elfie atanapi Pati Gadis Kopi Mati, sapertos kaos, kaos sareng sapertos - jalanan kami - punten klik dina produk link di menu.

Pastikeun pikeun klik 'muka More'pikeun ngahimpun sadaya gambar!

Bakal nyandak anjeun ka katalog produk lajeng Shopify pikeun kasir.

Urang tiasa ngintunkeun baju anu lumayan di mana waé di dunya sareng basa kanggo pakean bumi téh Los Angeles, California, AS.

Ieu mangrupikeun hal anu urang henteu tiasa ningalikeun dina daptar Produk, sareng éta mangrupikeun 'somethings' tambahan anu nyetél merek urang sareng tiasa langkung asik.

Kami tag anu dilabélan labél, nganggo kami Layang Kancing Hideung ti Coolordrool, dijahit kana unggal produk (naha Lil Elfie, Skinni Kat, Kopi Paeh Mati ...) kami ngirimkeun (biasana dina leungeun baju kénca, hem kénca).

Layang Kancing Hideung Ieu ogé aya dina Tag (yén hal anu ngaganggu di jero kaos anu masihan inpormasi ngeunaan saha anu ngadamel). Geulis tiis, hah?

Ieu gambar naon urang hartosna:

Naon deui?

Urang damel pikeun nambihan inpormasi anyar, seni, musik sareng pidéo salaku urang tiasa. Upami anjeun resep sapertos kitu, anjeun tiasa nawiskeun pendapat anjeun ngeunaan hiji hal ("Naha anjeun nyarios ieu atanapi anu Cool, Meh, atanapi Drool?").

Kami ogé ngagaduhan tumbu gratis arcade kaulinan Pidéo.

Aya barang sanés sareng urang nambihan dimana urang tiasa.

Kami ngagaduhan sistem 'rudimentary' diatur pikeun Ganjalan anjeun pikeun di dieu, milih pikeun hal-hal anu sanés Ganjaran koin sistem. Sakalina ningkat, éta bakal nyababkeun partisipasi anjeun, sareng anjeun bakal kéngingkeun artos, koin, diskon ti bakul. Jiga a Co-op? Éta mangrupikeun Co-op.

Janten punten teruskeun sareng wartoskeun ka babaturan.

Pikeun ngalakukeun éta, kami ngagaduhan tautan Media Sosial kami (Anggota, Pamaké). Upami anjeun ngadaptarkeun, anjeun bakal katingali Coins anu munggaran datang cara anjeun! (Éta kana rekening anjeun.)

Thanks!

Tim Coolordrool

Email: hello@coolordrool.com

Copyright © Sadaya hak ditangtayungan.
Ngamuat karanjang ⌛️ ...