Enj 23 janar, 2020

Coolordrool

Pasi isha i freskët, tani thjesht ...

Hi!

Ne jemi të kënaqur që keni gjetur Coolordrool!

Ju mund të na keni gjetur nga Facebook dhe një nga llogaritë që tregon këtu (për shembull, Facebook.com/Coolordrool, Facebook.com/SkinniKat, Facebook.com/Reallilelfie, ose Facebook.com/DeadGirlCoffee).

Epo, Coolordrool u fillua në maj 2019. Pra, jemi mjaft të reja.

Kjo është kryesisht një uebfaqe Argëtimi pasi prezantojmë Animime nga artistë të ndryshëm.

Kjo nuk është e gjitha!

Ne jemi gjithashtu vendi ekskluziv për Veshje rruge produkte, veshje nga Skinni Kat, Lil Elfie dhe Kafe Vajza e Vdekur.

Nëse dëshironi të blini produkte kafeje Skinni Kat, Lil Elfie ose Dead Girl Cafe, si bluza, hoodies dhe të tilla - veshja jonë në rrugë - ju lutemi klikoni në Produkte lidhje në meny.

Sigurohuni që të klikoni mbi 'Load Më shumë'për të sjellë të gjitha imazhet!

Do t'ju çojë në katalogun e produkteve dhe më pas Shopify për arka.

Ne mund të transportojmë rroba mjaft kudo në botë dhe baza e shtëpisë për veshje është Los Angeles, California, USA.

Këtu është diçka që ne nuk mund të tregojmë në listat e Produkteve, dhe kjo është 'dika' ekstra jonë që i veçon markat tona dhe mund t'ju bëjë më të lezetshëm.

Etiketat tona janë etiketa të endura, me tonat Kotele fluturuese e zezë nga Coolordrool, të qepur në çdo produkt (qoftë Lil Elfie, Skinni Kat, Kafe Vajza e Vdekur ...) ne anije (zakonisht në mëngën e majtë, në të majtë).

Kjo Kitten Black Flying është gjithashtu në Tag (ajo gjë e bezdisshme brenda këmishës që jep informacione se kush e bëri atë). Pamje e lezetshme, a?

Këtu keni një foto të asaj që duam të themi:

Çfarë tjetër?

Ne punojmë për të shtuar informacione të reja, art, muzikë dhe video sa mundemi. Nëse ndjeheni si ajo, ju mund të ofroni mendimin tuaj për diçka ("A mendoni se kjo ose ajo është Cool, Meh, ose Drool?").

Ne gjithashtu kemi një lidhje për të lira Lojra video games.

Ka gjëra të tjera dhe ne shtojmë aty ku mundemi.

Ne kemi një sistem 'rudimentar' të vendosur për t'ju shpërblyer që jeni këtu, votoni gjëra, etj. Etc.shtë i yni Shpërblime të Monedhave Coolordrool sistem. Pasi të përmirësohet, do të shënojë pjesëmarrjen tuaj dhe do të merrni para, monedha, zbritje nga shitësit. Si një Kooperativë? Shtë Ko-op.

Prandaj ju lutemi qëndroni të akorduar dhe tregoni miqve tuaj.

Për ta bërë atë, ne kemi lidhjen tonë të mediave sociale (Anëtarët, Përdoruesin). Nëse regjistroheni, do të shihni që Monedha e parë të vijë në rrugën tuaj! (Kjo është në llogarinë tuaj.)

Thanks!

Ekipi Coolordrool

Email: hello@coolordrool.com

Ju mund të keni humbur

Copyright © Të gjitha të drejtat e rezervuara.
Po karikohet cart ...