С. 22 јануари, 2020 година

Кулдорол

Еднаш бев кул, сега само…

Здраво!

Драго ни е што го најдовте Coolordrool!

Можеби не сте пронашле од Фејсбук и една од сметките што укажува овде (на пример, Facebook.com/Coolordrool, Facebook.com/SkinniKat, Facebook.com/Reallilelfie, или Facebook.com/DeadGirlCoffee).

Па, Coolordrool беше започнат во мај 2019. Значи, ние сме прилично нови.

Ова е претежно веб-страница за забава, бидејќи ви претставуваме анимации од различни уметници.

Тоа не е сè!

Ние сме исто така ексклузивно место за Улична Облека производи, облека од Скини Кат, Лил Елфи и Мртво девојче кафе.

Ако сакате да купите артикали за кафе на Скини Кат, Лил Елфи или Dead Girl, како маици, дуксери и такви - нашата улична облека - ве молиме кликнете на производи линк во менито.

Бидете сигурни да кликнете на 'Оптоварување повеќе'да ги донесеме сите слики!

Willе ве однесе во каталогот на производи и тогаш Shopify за исходот.

Можеме да испраќаме облека прилично многу насекаде во светот, а домашната основа за облека е Лос Анџелес, Калифорнија, САД.

Еве нешто што не можеме да го покажеме во списоците со производи, и тоа се нашите дополнителни „нешта“ што ги раздвојуваат нашите брендови и може да ве направат екстра кул.

Нашите ознаки се ткаени етикети, со нашата Црно летечко маче од Кулдорол, пораби на секој производ (без разлика дали Лил Елфи, Скини Кат, Мртво девојче кафе…) испраќаме (обично на левиот ракав, лево полите).

Ова црно летечко маче е исто така на ознаката (таа вознемирувачка работа во внатрешноста на кошулата која дава информации за тоа кој го направил). Убаво кул, а?

Еве слика за тоа што мислиме:

Што друго?

Ние работиме за да додадеме нови информации, уметност, музика и видеа колку што можеме. Ако се чувствувате како тоа, може да понудите мислење за нешто („Мислите ли дека ова е она што е кул, Мех или Дрол?“).

Ние исто така имаме врска до бесплатни Аркада Видео игри.

Има и други работи и додаваме каде можеме.

Имаме воспоставен „рудиментарен“ систем кој ќе ве награди затоа што сте тука, гласате за работи и сл. Тоа е наш Награди за парички од Coolordrool систем. Откако ќе се подобри, тоа ќе го зафати вашето учество и ќе добиете пари, монети, попусти од продавачите. Како Кооператив? Тоа е ко-оп.

Затоа ве молам останете порачани и кажете им на вашите пријатели.

За да го сториме тоа, ја имаме нашата врска за социјални медиуми (членови, корисник). Ако се регистрирате, ќе видите дека првите монети ќе излезат на крај! (Тоа е на ваша сметка.)

Ви благодариме!

Тим Кулдорол

Е-пошта: hello@coolordrool.com

Copyright © Сите права се задржани.
Се вчитува количката ⌛️ ...