Thu. Jan 16th, 2020

Coolordrool

Sawise aku kelangan, saiki aku mung…

Hi!

Kita bungah yen wis nemokake Coolordrool!

Sampeyan bisa uga wis nemokake kita saka Facebook lan salah sawijining akun sing nuduhake ing kene (umpamane, Facebook.com/Coolordrool, Facebook.com/SkinniKat, Facebook.com/Reallilelfie, utawa Facebook.com/DeadGirlCoffee).

Ya, Coolordrool diwiwiti Mei 2019. Dadi kita cukup anyar.

Iki biasane situs web Hiburan nalika kita nampilake Animasi saka macem-macem seniman.

Sing ora kabeh!

Kita uga minangka papan eksklusif kanggo Nganggo Street produk, sandhangan saka Skinni Kat, Lil Elfie lan Kopi Gadis Mati.

Yen sampeyan seneng tuku Skinni Kat, Lil Elfie utawa Mati Gadis, kayata kemeja-T, kaos lan kayata - agamane - mangga klik ing Products link ing menu.

Mesthi klik ing 'mbukak More'kanggo nggawa kabeh gambar!

Sampeyan bakal nggawa sampeyan menyang katalog produk lan banjur Shopify kanggo checkout.

Kita bisa ngirim sandhangan kanthi apik ing endi wae ing jagad lan dhasar omah kanggo sandhangan Los Angeles, California, USA.

Iki minangka perkara sing ora bisa ditampilake ing dhaptar Produk, lan iku minangka 'somethings' ekstra sing mbedakake merek kita lan bisa uga nggawe sampeyan adhem.

Tag kita diwenehi label, karo kita Kucing Ireng Ireng saka Coolordrool, dijahit ing saben produk (apa Lil Elfie, Skinni Kat, Kopi Gadis Mati ...) kita ngirim (biasane ing lengen kiwa, hem kiwa).

Kucing Ireng Ireng Iki uga ana ing Tag (sing ngganggu jero klambi kasebut sing menehi informasi babagan sapa sing nggawe). Cantik kelangan, huh?

Iki gambar apa tegese:

Apa liyane?

Kita nyambut gawe kanggo nambah informasi, seni, musik lan video anyar. Yen sampeyan krasa, sampeyan bisa uga menehi panemu babagan apa wae ("Apa sampeyan mikir iki utawa sing adhem, Meh, utawa Drool?").

Kita uga duwe link gratis Arcade video game.

Ana barang liyane lan kita nambah ing endi sing bisa.

Kita duwe sistem 'rudimentary' sing disusun kanggo Ganjaran sampeyan ing kene, milih babagan, lan liya-liyane Ganjaran Coin Coolordrool sistem. Sawise mbenakake, sampeyan bakal entuk partisipasi, lan sampeyan bakal entuk dhuwit, dhuwit recehan, diskon saka vendor. Kayata a Co-op? Iku Co-op.

Pramila tetep dirungokake lan kandha karo kanca-kanca.

Kanggo nindakake iku, kita duwe link Media Sosial (Anggota, Pangguna). Yen sampeyan ndhaptar, sampeyan bakal bisa ndeleng dhuwit recehan sing pertama! (Iki menyang akun sampeyan.)

Thanks!

Tim Coolordrool

Email: hello@coolordrool.com

Hak cipta © Kabeh hak dilindhungi.
Loading cart ⌛️ ...